10voortechnischtalent.nl - Werken als System Engineer bij Vitronics
Beschik jij over...
Afgeronde HTS opleiding
Kennis van test methodes
Kennis in meet- en regeltechniek

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij VRIJBLIJVEND kennis komen maken voor de rol van System Engineer bij Vitronics Soltec in Oosterhout? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Werken als System Engineer...

Wat ga je doen..
In deze rol ben je de specialist binnen Engineering. Zijn er terugkerende problemen? Dan word jij ingeschakeld om een passende oplossing te vinden. Je bouwt testopstellingen om bestaande processen na te bootsen en om nieuwe processen uit te testen. Door diepgaande kennis van meet- en regeltechniek weet jij de juiste data te verzamelen, waarbij je gebruik maakt van de nodige meetapparatuur en moderne analysemethodes. Het is belangrijk dat je zowel hands-on als analytisch bent.

Je hebt een brede interesse in techniek en je bent bereid om de laatste technologische ontwikkelingen te blijven volgen. Jij vertaalt deze ontwikkelingen naar toepasbare oplossing voor de machines van Vitronics Soltec en de processen bij de klant. Wat zeker zo belangrijk is naast het bouwen van testopstellingen is meer de methodiek; meer nadruk op het ‘bedenken’ van hoe processen nagebootst en getest kunnen worden.

Werken bij Vitronics Soltec?

Werken bij de Vitronics Soltec betekent werken bij een internationale speler binnen de machinebouw met een geschiedenis die terug gaat naar het jaar 1916. Binnen het gedreven service en engineeringsteam te Oosterhout zijn wij op zoek naar een System Engineer. Een zeer brede technische inhoudelijke rol waar jij verantwoordelijk bent om op methodische wijze testopstellingen bedenkt om terugkerende problemen te reproduceren en op te lossen.

De huidige System Engineer zit sinds jaar en dag binnen Vitronics Soltec en heeft deze positie gevormd tot de brede rol die het nu is. Over een aantal jaar wil hij met pensioen gaan, wat betekent dat we nu de luxe hebben om voor de duur van 1 tot 2 jaar de bestaande kennis te benutten en deze over te dragen aan de nieuwe System engineer.

Heb jij interesse in deze prachtige rol? Laat dan je gegevens achten en wij nemen contact met je op!