10voortechnischtalent.nl - Werken als Service Monteur bij TSG
Heb jij kennis van...
Mechatronica
Elektrotechniek
Service & Onderhoud

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij VRIJBLIJVEND kennis komen maken voor de rol van SERVICE MONTEUR voor de regio BREDA? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

   

  Werken als Service Monteur bij TSG...

  Wat ga je doen..
  In deze zelfstandige service rol ga je je bezighouden met uiteenlopende service werkzaamheden aan door TSG geleverde installaties. Hierbij kun je denken aan al het onderhoud aan pomp-, tankinstallaties, besturingssystemen en betalingsapparatuur. Het lokaliseren, analyseren en oplossen van elektrotechnische, elektronische en mechanische storingen behoren tot een belangrijk deel van de functie.

  Daarnaast inspecteer je inbedrijfgestelde installaties om te beoordelen of alles nog voldoet aan de strikt gestelde veiligheidseisen. Vanuit de planning krijg je op een tablet alle werkzaamheden toebedeeld die bij diverse klanten in de regio kunnen plaatsvinden. Je koppelt de uitvoering van je werkzaamheden terug naar de planning en zorgt voor orde en netheid op de werklocatie.

  Werken bij TSG?

  TSG staat voor Technical Services Group. Deze internationale groep, waar de huidige organisatie reeds geruime tijd deel van uitmaakt, is in 28 landen actief en is de werkgever van meer dan 3.000 werknemers. TSG focust zich op de retail petroleum branche, maar heeft zeker ook ambities hier buiten. TSG is ’s werelds belangrijkste leverancier van apparatuur en services aan benzinestations en oliemaatschappijen in Europa en Afrika. Zij biedt haar cliënteel een compleet pakket aan gaande van benzinepompen, betaalterminals, mediatoebehoren, tankinhoudmeetsystemen tot de productie van volledige AdBlue-oplossingen. TSG is exclusief distributiepartner van Tokheim apparatuur en carwash installaties van Kärcher.

  De bedrijfsactiviteiten zijn volop in ontwikkeling en hier hebben we jou bij nodig! Ben jij klant-en servicegericht, weet je van aanpakken en wil je in ons team het beste resultaat voor zowel de klant als jezelf behalen? Dan is werken bij TSG iets voor jou.