CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER

Hilvarenbeek 40 uur

Laat hier je gegevens achter!

Ben jij de Calculator/Werkvoorbereider die wij zoeken? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Werken als Calculator/Werkvoorbereider bij Van der Aa Kozijnen...

  Wat ga je doen...

  In een team van 10 gezellige collega’s ben jij een belangrijke schakel tussen de klant en de productie. Samen met je collega Calculator/Werkvoorbereider ben jij zowel op technisch als commercieel vlak actief. Je maakt offertes aan de hand van calculaties van klant specifieke aanvragen. Bij akkoord maak je werktekeningen in AutoCad en programmeer je de bewerkingsmachines. Daarnaast behoren inkoop, productie- en montageplanning en contact met je klant tot je dagelijkse verantwoordelijkheden.

  Wat verwachten we van je?

  Als Calculator/Werkvoorbereider heb je een achtergrond in de (interieur)bouw of kennis van houtbewerking. Je bent in staat om snel te schakelen en kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden zodat de productie loopt.

  Ook doe je graag een stapje extra, bent betrokken en daarnaast;
  • Ben je in staat om zelfstandig calculaties/offertes te maken
  • Verzorg je de programmering van de houtbewerkingsmachines
  • Ben je zowel technisch als commercieel aanspreekpunt

  Werken bij Van der Aa Kozijnen...

  Van der Aa Kozijnen in Hilvarenbeek is sinds 1984 een betrouwbare leverancier van hoogwaardige gevelelementen. In de volledig ingerichte werkplaats met de modernste machines, een eigen opslag, montagewerkplaats en spuiterij richten zij zich vooral op houten kozijnen, ramen, deuren, puien en lijstwerk voor grote en kleine opdrachtgevers. Met de jarenlange ervaring van Fred van der Aa en de frisse blik, en enorme energie van zoon Mark, maakt Van der Aa Kozijnen als gezellige Brabantse maar professionele organisatie een flinke groei door.

  Ter uitbreiding van het team zoeken we kandidaten voor de rol van Calculator/Werkvoorbereider.