10voortechnischtalent.nl - Werken als Technisch Relatiebeheerder bij VBH?

Technisch Relatiebeheerder

Oosterhout 40 uur

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij VBH in de rol van Technisch Relatiebeheerder? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Werken als Technisch Relatiebeheerder bij VBH...

  Wat ga je doen..

  Het meest belangrijke in deze binnendienst positie is dat je gedreven, klantgericht en resultaatgericht bent. Technische affiniteit binnen de hang- en sluitwerkbranche of gevelbouw is voor de afdeling Aluminium van groot belang. Maar heb jij ervaring in een soortgelijke bouwtechnische rol dan past dat zeker ook. Binnen VBH werkt men met het Office pakket, Navision én Logikal. Uiteindelijk draait het om de communicatie met de klanten! Wij verwachten van jou als collega een professional die op een natuurlijke en eigen wijze het contact weet aan te gaan.

  Wat verwachten wij van jou?

  Binnen VBH zijn er drie afdelingen, Aluminium, Automatiek en PVC. Voor de Aluminium afdeling zijn wij nu op zoek. Dit betekent dat we op zoek zijn naar collega's die technische tekeningen kunnen lezen, gewend zijn projectmatig te werken en bijvoorbeeld een soortgelijke rol elders hebben vervuld.

  Heb je ervaring opgedaan als bijvoorbeeld werkvoorbereider, reageer dan zeker ook!

  Werken bij VBH...

  VBH is een technische groothandel die binnen de gevelbranche zeer positief opvalt. Er is een duidelijke visie over de groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf. Als werknemer mag je diepgang, interne opleidingen, trainingen plus een informele en gedreven sfeer verwachten. Je direct leidinggevende heeft een coachende stijl en draagt zorg voor een duidelijke open werkcultuur.

  Binnen VBH heeft men een 40 urige werkweek, 25 + 13 ADV dagen én een premievrij pensioen voor de werknemers. VBH volgt de CAO Technische Groothandel en een onlangs uitgevoerde benchmark laat een salarishuis zien dat aan de bovenkant van de markt zit.