10voortechnischtalent.nl - Werken als Allround Storingsmonteur bij Scherpenhuizen?

Allround Storingsmonteur

Eindhoven Verschoven dagdienst

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij Scherpenhuizen in de rol van Allround Storingsmonteur? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

   

  Werken als Allround Storingsmonteur bij Scherpenhuizen...

  Wat ga je doen..

  Om de technische dienst te versterken zijn wij op zoek naar allround storingsmonteurs. In een hecht team van 7 monteurs ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen op elektrotechnisch, mechanisch en besturingstechnisch gebied in een modern machinepark.

  Daarnaast pleeg je preventief onderhoud aan transportsystemen, sorteermachines en verpakkingsmachines en help je het productiepersoneel bij het in- en omstellen van de productie/verpakkingsapparatuur. Om je werk naar een hoger niveau te tillen denk je mee om de verpakkingslijnen te optimaliseren.

  Werken bij Scherpenhuizen...

  Scherpenhuizen is een professioneel en toegewijd Brabants familiebedrijf. De bijzondere medewerkers werken graag binnen de schone en goed georganiseerde werkomgeving. Scherpenhuizen biedt jou vrijheid in je werkzaamheden en kans tot interne opleiding. Er is ruimte voor eigen inbreng en er wordt naar je geluisterd.

  Wat kun je verwachten van Scherpenhuizen?

  • Iedere twee weken een hele lekkere grote groenten- en fruit kist
  • Een functie binnen een sterk groeiend familiebedrijf
  • Ruimte voor eigen inbreng in een heldere en collegiale werksfeer
  • Marktconform salarisniveau passend bij ervaring en achtergrond
  • 26 vrije dagen