Projectleider Nieuwbouw & Renovatie

's-Hertogenbosch 40 uur

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij REMONDIS Smart Infra B.V. in de rol van Projectleider Nieuwbouw & Renovatie? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Werken als Projectleider Nieuwbouw & Renovatie...

  Wat ga je doen..

  Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat van de nieuwbouw en renovatie projecten van bijvoorbeeld rioolgemalen, tunnelgemalen of minigemalen. Deze worden onder jouw leiding uitgevoerd binnen de regio Brabant/Limburg. Hierbij zorg je voor de juiste begeleiding van de teamleden die direct bij de projecten betrokken zijn en hou je rekening met regelgeving met betrekking tot Kwaliteit, Arbo, Veiligheid en Milieu.

  Als partner van waterschappen, gemeenten en grond- weg- en waterbouwaannemers zorg je voor maatwerkoplossingen en goede projectbegeleiding. Het uiteindelijke doel is een tevreden klant en positief financieel resultaat. Overige taken zijn o.a. het:
  • Maken, bewaken en controleren van de planning rondom projectcontracten en de inzet van personeel en materieel, waarbij je tevens financieel verantwoordelijk bent;
  • In overleg met werkvoorbereiding en bedrijfsbureau opstellen van (na) calculaties voor meerwerk en vervolgwerk en offertes op maat;
  • opname van projecten met opdrachtgevers op locatie, verzorgen van technische opleveringen.

  Werken bij REMONDIS Smart Infra B.V...

  REMONDIS Smart Infra B.V. te ‘s-Hertogenbosch is een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s-werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling.

  REMONDIS Smart Infra B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Je komt te werken in een inspirerende en informele werkomgeving in een project georiënteerde organisatie en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers.

  Wat krijg je van ons?

  REMONDIS Smart Infra B.V. biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Je rol is een uitdagende baan bij een sterk groeiende organisatie waar je je verder kunt ontwikkelen.
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring tot € 4.500,-;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantiegeld en mogelijkheden tot het volgen van cursussen/opleiding;
  • Auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop.