Monteur Junior / Senior (buitendienst)

Lage Zwaluwe 38 uur

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij Opsi BV in de rol van Monteur Buitendienst? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Werken als Monteur Buitendienst...

  Wat ga je doen..

  Opsi BV is vooruitstrevend in het vinden van oplossingen op het gebied van LED verlichting op locatie. In deze functie zorg jij als Monteur dat onze lightboxen op diverse locaties deskundig en met veel zorg worden geplaatst. Dit zijn geen gewone LED lampen, maar innovatieve oplossingen die bij de klant de laatste puntjes op de i doen zetten!

  Elke week ga je aan de slag met nieuwe, uitdagende projecten door heel Nederland. Jouw flexibele houding motiveert je om elke dag de uitdagingen aan te pakken en tot een goed einde te brengen. Jij bent de handige persoon die de problemen aanpakt en niet uit de weg gaat. De klus is pas geklaard als jij tevreden bent! Dus LEDs make it special together!

  Werken bij Opsi BV...

  Opsi B.V. is opgericht in 2007 en heeft zich in de afgelopen 15 jaar verder ontwikkeld tot een uniek productiebedrijf op de Nederlandse LED markt. Opsi is zeer creatief in het vinden van handmade oplossingen bij diverse grote winkelketens in Nederland maar ook ver daarbuiten. Vanuit een zeer gestructureerd Magazijn worden B2B klanten snel en effectief geholpen. Met een team van 18 medewerkers is Opsi een klein, maar dynamisch bedrijf wat in de komende jaren verder gaat groeien.

  Wat mag jij verwachten...
  • Een salaris vanaf € 2.500,-
  • Werken in een leuk team met prettige sfeer
  • Wij hebben het CAO technische groothandel
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 100% vergoeding pensioenpremie, reiskosten)
  • Voor ambitie is altijd ruimte, je krijgt full support van je collega’s