10voortechnischtalent.nl - Werken als Medewerker Technische Dienst bij Verzinkerij van Aert
Heb jij...
Afgeronde opleiding binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij VRIJBLIJVEND kennis komen maken voor de rol van MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST voor de regio Nederweert bij Verzinkerij van Aert? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Werken als Medewerker Technische Dienst bij Verzinkerij van Aert...

Wat ga je doen..

Als Medewerker Technische Dienst werk je in dagdienst. Je bent verantwoordelijk voor het verhelpen storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan het gehele machinepark. De werkzaamheden zijn van zowel mechanische als elektrische technische aard.

Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het magazijnbeheer van de technische dienst en voer je preventief onderhoud uit. Daarnaast krijg je in deze dynamische rol tevens de vrijheid om je eigen materialen te bestellen en geef je ondersteuning aan externe monteurs.

Een loon tussen € 2500,- & € 3000,- (Per 4 weken)!
14% consignatiedienst toeslag

Werken bij Verzinkerij van Aert?

Door de goede arbeidsvoorwaarden en loopbaanbegeleiding is Verzinkerij van Aert al jaren een populaire werkgever in Weert en omstreken. Wij hebben oog voor de mens achter onze medewerker, hun gezondheid, scholing, ambities en motivatie.

Bij Van Aert heeft iedereen een persoonlijke coach, is er training on the job en kennen wij opleidingstrajecten. Daarnaast investeren wij veel in veiligheid op de werkvloer, zoals kleding, gehoorbeschermers en een goede bewegwijzering en promoten we een gezonde leefstijl.