Elektromonteur

Oosterhout Dagdienst

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij Mauser in de rol van Elektromonteur? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Werken als Elektromonteur bij Mauser...

  Wat ga je doen..

  Bij Mauser Benelux zijn wij op zoek naar een specialist op het gebied van elektro- en besturingstechniek. Je komt in aanraking met verschillende technieken zoals relais schakelingen, PLC besturingen, robotica, electronica en servo techniek. Op dit gebied kan je zelfstandig storingen oplossen om deze vervolgens te vertalen naar een preventieve oplossing. Je zal ook enige werktuigbouwkundige werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het werken met aandrijftechniek en pneumatiek/ hydrauliek. In deze diverse job ben je het ene moment een hardnekkige storing aan het oplossen en het volgende moment ben je bezig met het doorvoeren van een verbetering in het machinepark die je zelf hebt geïnitieerd.

  De technische dienst bestaat uit 2 elektromonteurs, 6 mechanisch monteurs, 2 maintenance engineers, een smeertechnicus en een technisch inkoper. Het team van Mauser kenmerkt zich met een informele werksfeer, professionaliteit, korte lijnen en open cultuur, het verloop binnen Mauser is dan ook erg laag. In het bedrijf wordt zowel jong als oud vertegenwoordigd. Op de locatie in Oosterhout werken ongeveer 200 medewerkers.

  Werken bij Mauser...

  Mauser Benelux is een van de grootste producenten van holle kunststof producten zoals cans en vaten ter wereld. Zij produceren aan de hand van blaas- en spuitgiet technieken. Deze vaten worden in een later stadium gebruikt in de chemische industrie voor o.a. landbouwbestrijdingsmiddelen basisgrondstoffen voor de rubber-, verf- en kunststofindustrie. In het bestaan van Mauser zijn verschillende uitvindingen, die zelfstandig geïnnoveerd zijn, uitgegroeid tot een standaard in de industriële verpakkingsbranche.

  Wat krijg je ervoor terug?

  Als Elektromonteur bij Mauser krijg je de kans tot het volgen van opleidingen en jezelf verder te ontwikkelen als specialist. Je komt te werken in een professionele omgeving met een gezonde dosis humor. Daarbij kan je onder andere rekenen op een salaris tussen de €2.400,- en 3.800,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring). Tot slot ontvang je 24 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen.