10voortechnischtalent.nl - Werken bij HoCoSto in Zundert?

WERKEN BIJ HOCOSTO...

Met een klein, betrokken team draagt HoCoSto bij aan verduurzaming door het implementeren van thermische energieopslag: de HoCoSto (HOt – COld – STOrage). De organisatie ontwikkelt en installeert innovatieve systemen, die bijdragen aan het verduurzamen van de energievoorziening in Nederland.

Hocosto staat voor balans tussen de kwaliteit van het werk en de belangen van de mensen, daarom vinden we persoonlijke touch en betrokkenheid erg belangrijk. De mensen die bij HoCoSto werken maken het verschil en zijn vanwege de groeiende vraag op zoek naar nieuwe collega’s.

JA, IK WIL KENNIS MAKEN!

WERKEN AAN EEN BETERE TOEKOMST?

JE DOET HET BIJ HOCOSTO

ONZE VACATURES

Zundert 40 uur MBO

MONTEUR W / PREFAB

Ben jij een een werktuigbouwkundige/prefab monteur die ervaring heeft of op wil doen binnen het installatie vak? Word dan Monteur W / prefab bij HoCoSto!

BEKIJK DE VACATURE
Zundert 40 uur MBO

UITVOERDER BOUW/INFRA

Kennen logistieke processen om graaf- en leidingwerk tijdig goed geregeld te krijgen geen geheimen voor jou? Word dan Uitvoerder bij HoCoSto!

BEKIJK DE VACATURE

Zundert 40 uur MBO

INSTALLATIE VOORMAN

Onderscheid jij je bij het begeleiden van de installatie van de HoCoSto? Word dan Installatie Voorman bij HoCoSto!

BEKIJK DE VACATURE
Zundert 40 uur MBO

PREFAB- / ASSEMBLAGEMEDEWERKER

Wil je werken aan een duurzame toekomst? Word dan prefab- / assemblagemedewerker bij HoCoSto!

BEKIJK DE VACATURE

Zundert 40 uur LBO

BEDIENER FREES-/ZAAGMACHINES

Ben jij de aangewezen persoon die onze nieuwe frees- en zaagmachines gaat instellen en bedienen? Word dan Bediener frees-/zaagmachines bij HoCoSto!

BEKIJK DE VACATURE
Zundert 40 uur MBO

INSTALLATIEMONTEUR E DUURZAME TECHNIEK

Ben jij een elektrotechnisch monteur die ervaring heeft of op wil doen binnen het installatievak? Word dan Installatiemonteur E bij HoCoSto!

BEKIJK DE VACATURE

“ALLE MOGELIJKHEID OM JEZELF TE ONTWIKKELEN”

Het werken bij HoCoSto is breder dan je functie omschrijving. Door de groei kan het zijn dat je snel moet schakelen en wordt er een beroep gedaan op jouw flexibiliteit, betrokkenheid en zelfstandigheid om samen projecten te realiseren.LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER!

Wil jij werken bij HoCoSto? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    ONZE KERNWAARDEN

    Wij geloven in samenwerken en gezamenlijke inzet om een duurzame toekomst voor Nederland te bewerkstelligen.