10voortechnischtalent.nl - Werken als Supply Chain Specialist bij Cleanroom Cranes
Beschik jij over..
een afgeronde HBO en/of WO-opleiding richting Logistiek of Supply Chain

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij VRIJBLIJVEND kennis komen maken voor de rol van SUPPLY CHAIN SPECIALIST bij Cleanroom Cranes in Eindhoven? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Werken als Supply Chain Specialist bij Cleanroom Cranes...

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie, als Supply Chain Specialist, ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en tijdige beschikbaarheid van alle onderdelen & systemen die nodig zijn voor de bouw van de kraansystemen. De focus is met name gericht op innovativiteit, continuïteit, betrouwbaarheid, kwaliteit, voorraadbeheer en beschikbaarheid. Je beoordeelt (potentiële) leveranciers/partners zowel in binnen als ook in het buitenland.

Tevens maak je afspraken met deze partners met betrekking tot (rand) voorwaarden & contracten in het kader van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Belangrijk hierbij is dat je als Supply Chain Specialist op een proactieve wijze reageert op eventuele beschikbaarheids- en kwaliteitsproblemen. Je krijgt de kans om projecten op te zetten ter verbetering van de Supply Chain, zowel binnen als buiten de organisatie. Deze functie heeft raakvlakken met QA/QC en affiniteit hiermee is een pre.
Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
25 vakantiedagen & 13 ATV dagen

Werken bij Cleanroom Cranes...

Je komt terecht in een afdeling welke volop in ontwikkeling is. Binnen de functie krijg je dan ook de ruimte om de processen en werkzaamheden zelf in te richten. De organisatie biedt volop doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Mennens Cleanroom Cranes in Eindhoven groeit…
Op Strijp-S ontwerpt, produceert en assembleert, Cleanroom Cranes, maatwerk hijsoplossingen voor schone (productie) omgevingen. Bij deze schone omgevingen moet je denken aan de (computer) chipindustrie maar ook aan de voedingsmiddelen & farmacie en/of de luchtvaartindustrie. Cleanroom Cranes maakt deel uit van Mennens Dongen B.V., sinds 1979 gevestigd in Dongen, marktleider en specialist op het gebied van hijs- en hefoplossing. Het team in Eindhoven bestaat uit 15 collega’s en vanwege het succes gaan we het team verder uitbreiden met een Supply Chain Specialist.