ALLROUND ONDERHOUDSMONTEUR

Etten-Leur Dagdienst

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij Berry PET Power in de rol van Allround Onderhoudsmonteur? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Werken als Allround Onderhoudsmonteur...

  Wat ga je doen..

  Heb jij passie voor techniek, haal je voldoening uit het maken van mooie kunststof verpakkingen en staan kwaliteit en veiligheid hoog in je vaandel, dan zijn wij op zoek naar jou.

  Als onderdeel van de technische dienst sta je er nooit alleen voor, samen met het team zorg je dat de installaties in top conditie verkeren zodat de betrouwbaarheid gewaarborgd wordt. Naast het onderhouden van de installaties houd je je ook bezig met het analyseren en het oplossen van storingen aan productiemachines, verpakkingsmachines en randapparatuur. Dit alles komt samen tijdens het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan het machinepark.

  Mochten de stroringen te complex worden ben jij in staat om snel te kunnen schakelen met externe partijen. Tevens assisteer jij bij projectmatige werkzaamheden, denk aan: Het uitvoeren van veiligheidsrisico beoordelingen, dit advies breng je vervolgens uit aan de SHE coördinator. Hier komt jouw flexibiliteit en creativiteit naar boven. Er wordt namelijk van jou verwacht dat jij meedenkt over het realiseren van oplossingen die gerelateerd zijn aan werkzaamheden die de veiligheid verhogen.

  Werken bij Berry PET Power...

  Berry PET Power is een ambitieuze organisatie die constant verder ontwikkelt. Iedere dag wordt er hard gewerkt aan professionalisering en verdere groei, niet alleen van het bedrijf maar ook van de werknemers. Je krijgt dan ook als allround onderhoudsmonteur een gedegen training en ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Deze fulltime rol wordt uitgevoerd in dagdienst.