Servicemonteur Binnen- en Buitendienst

Dirksland Dagdienst

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij Avilo in de rol van Servicemonteur Binnen- en Buitendienst? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Werken als Servicemonteur bij Avilo...

  Wat ga je doen..

  Binnen deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en onderhouden van gasgeneratoren en persluchtapparatuur. Daarnaast zal je klanten bezoeken om storingen te verhelpen aan bestaande installaties. Wanneer nodig zal je ook ondersteuning bieden aan de binnendienst bij het produceren van onze eigen producten.

  Je gaat vanuit huis of vanuit de werkplaats in Dirksland je werkzaamheden verrichten. De producten worden vooral in Nederland toegepast, maar ca. 40% vindt zijn weg wereldwijd. Er heerst dan ook een frisse, internationale sfeer. Internationaal reizen kan dus incidenteel voorkomen om technische ondersteuning te bieden aan buitenlandse afnemers. Tot de klantenkring behoren veel ziekenhuizen en multinationals, maar ook veel MKB bedrijven.

  Werken bij Avilo...

  Avilo levert apparatuur waarmee stikstof wordt gegenereerd. Voor de beeldvorming: De kleinste generator past in een schoenendoos, de grootste installaties vullen een complete industriehal. Stikstof generatoren hebben een perslucht voeding nodig, zij leveren hiervoor ook compressoren van 1 tot 90kw.

  Naast de eigen ontwerp stikstof generatoren plaatsen ze ook standaard Parker stikstof generatoren én zijn ze actief in de laboratorium markt waar ze behalve stikstof ook waterstof generatoren leveren en onderhouden.

  Avilo is ISO9001-2015 en VCA* gecertificeerd en bestaat uit een team van 8 personen. Een kerngezond bedrijf, waar steeds meer eigen producten worden ontwikkeld en gebouwd.

  Wat krijg je ervoor terug?

  • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis voltijd.
  • Een representatieve service wagen voor klant bezoeken en woon/werk verkeer.
  • Een flexibele werkgever, het is belangrijk dat je met plezier naar het werk komt. In ons team wordt iedereen gewaardeerd.
  • Gemotiveerd en professioneel team met korte lijntjes en zeer afwisselend werk en internationale sfeer.
  • Avilo heeft een uitstekende reputatie in de markt, daar kun jij ook onderdeel van uitmaken.
  • Product trainingen in binnen en buitenland voor technisch personeel.
  • Algemene scholingsmogelijkheden.
  • Pensioen conform Metaal CAO.