WERKEN BIJ 10 SELECT...

10 Select is opgericht op 10 oktober 2010. Onze missie is de maak- en procesindustrie te voorzien van goed technisch talent op het juiste moment. Dit voor vaste en tijdelijke vacatures en ZZP-ers. We zijn een jong en op de toekomst gericht bedrijf met 20 enthousiaste en zeer gedreven mensen. Wij leveren kwaliteit, willen graag winnen en hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid en een gezonde dosis aan humor en gezelligheid. Wij laten ons niet leiden door prestatie-indicatoren, maar worden gedreven door de succesvolle bemiddeling tussen kandidaat en klant.

We geven nooit op; we gaan door tot het eind, totdat ons doel is bereikt. Dit succes wordt gevierd…, maar we laten het succes niet naar ons hoofd stijgen; we blijven altijd bescheiden. Work hard, stay humble! We nemen tijd voor zelfreflectie. Stilstaan komt niet voor in ons woordenboek. We blijven continu in ontwikkeling, innoveren en groeien uit tot The Talent Engineer van Nederland. Wij zetten nieuwe media in om ons bereik te vergroten, maar blijven ook altijd pro-actief ons netwerk benaderen en vergroten. Wij geloven in onze werkwijze en houden vast aan onze kernwaarden – persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken.

Trek samen met ons ten strijde. Word onze nieuwe collega en groei mee met ons succes! Voor onze vestigingen in Breda, Eindhoven en de te openen vestiging in Rotterdam in 2022 zoeken we versterking.

JA, IK WIL KENNIS MAKEN!

BEN JIJ AMBITIEUS EN WIL JE CARRIÈRE MAKEN?

STAP NU IN EN WORD EEN 10

ONZE VACATURES

Breda | Eindhoven | Rotterdam 24-40 uur MBO+

TALENT SCOUT

Geen ervaring, wel ambities? Als Talent Scout zet je je eerste stappen binnen het vak van arbeidsbemiddeling. Met de focus op recruitment, verdiep je jezelf op de technische arbeidsmarkt en diverse profielen.

BEKIJK DE VACATURE
Breda | Eindhoven | Rotterdam 24-40 uur MBO+

RECRUITMENT CONSULTANT

Een dynamische rol binnen een gezellige, doch ambitieuze jonge club. Je bent verantwoordelijk voor het totale proces van bemiddelen, van vacatureintake tot de bemiddeling van de kandidaat.

BEKIJK DE VACATURE

Breda | Eindhoven | Rotterdam 32-40 uur MBO+

SENIOR CONSULTANT

Als Senior Consultant heb je al de nodige ervaring binnen het mooie vak van arbeidsbemiddeling. Je ziet dit dan ook als een echt vak wat je nog steeds met veel passie en toewijding uitvoert. Ben jij de vakspecialist die wij zoeken?

BEKIJK DE VACATURE
Breda | Eindhoven | Rotterdam 32-40 uur MBO+

MANAGING CONSULTANT

Als Managing Consultant heb je al de nodige ervaring binnen het mooie vak van arbeidsbemiddeling. Je signaleert kansen, hecht waarde aan cross selling, upselling en krijgt een kick uit het sluiten van langdurige samenwerkingen. Ben jij de leider die wij zoeken?

BEKIJK DE VACATURE
parallax background

“SUCCESEN VIEREN IS HET LEUKSTE WAT ER IS”

Je geniet van het succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Het delen van dit succes met je collega’s motiveert je om nog meer successen te boeken: Together Everyone Achieves More.


LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER!

Wil jij ons team komen versterken? Kom dan eens VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    VRAGEN?

    MAAK KENNIS MET HET TEAM!