Ben jij de Consultant die wij zoeken?


#recruitment #commercieel #techniek

Breda

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij werken bij 10 Select in de rol van Consultant? Kom dan VRIJBLIJVEND kennis maken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  SCORING GOALS TOGETHER!


  Je bent een ondernemer in hart en nieren; bent veeleisend en hebt een uitstekend gevoel voor commercie en het vinden en benutten van kansen. Je beschikt over het talent om de verschillende partijen goed en doortastend te begeleiden, zodat je voor iedereen het gewenste resultaat bereikt: een nieuwe baan of nieuwe medewerker. Je weet daarbij creatief en flexibel om te gaan met de middelen die je hebt.

  Je geniet van de vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt om nieuwe relaties te zoeken en te onderhouden. Jouw wil om te winnen, enthousiasme en gedrevenheid zijn belangrijke factoren voor jouw succes. Het delen van dit succes met je teamgenoten motiveert je om nog meer successen te boeken. Het geeft je een kick te ervaren dat jouw bijdrage een jong bedrijf doet uitgroeien naar een succesvolle onderneming.

  Werken bij 10 Select...

  10 Select is opgericht op 10 oktober 2010. Onze missie is de maak- en procesindustrie te voorzien van goed technisch talent op het juiste moment. Dit voor vaste en tijdelijke vacatures en ZZP-ers. We zijn een jong en op de toekomst gericht bedrijf met 20 enthousiaste en zeer gedreven mensen. Wij leveren kwaliteit, willen graag winnen en hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid en een gezonde dosis aan humor en gezelligheid. Wij laten ons niet leiden door prestatie-indicatoren, maar worden gedreven door de succesvolle bemiddeling tussen kandidaat en klant.

  We geven nooit op; we gaan door tot het eind, totdat ons doel is bereikt. Dit succes wordt gevierd…, maar we laten het succes niet naar ons hoofd stijgen; we blijven altijd bescheiden. Work hard, stay humble! We nemen tijd voor zelfreflectie. Stilstaan komt niet voor in ons woordenboek. We blijven continu in ontwikkeling, innoveren en groeien uit tot Dé Recruitment Engineer van Nederland. Wij zetten nieuwe media in om ons bereik te vergroten, maar blijven ook altijd pro-actief ons netwerk benaderen en vergroten. Wij geloven in onze werkwijze en houden vast aan onze kernwaarden – persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken.

  Trek samen met ons ten strijde. Word onze nieuwe consultant en groei mee met ons succes! Voor onze vestiging in Breda en de te openen vestiging in Eindhoven in 2021 zoeken we versterking.